OBS!!! IKKE ALT ER OPDATERET HER DA VI ER VED AT LAVE NY HJEMMESIDE.
GÅ TIL
www.kfum-bispebjerg.dk

 

Nyheder

Velkommen til bispebjergspejdernes nyhedsside, her kan du læse om stort og småt der er sket hos Bispebjergspejderne samt få adgang til vores nyhedsbrev.
Nyhedsbrevet udkommer med mellemrum igennem hele året, typisk 2 gange årligt. Indlæg, spørgsmål og kommentarer er velkomne på nyhedsbrev[a]bispebjergspejderne.dk

Se seneste nyhedsbrev

Nyhedsbrev 2008: Sommer, Vinter
Nyhedsbrev 2007: Påske, Før sommer, Efterår, Vinter
Nyhedsbrev 2006: Efterår, Vinter

____________________________________________________________________________

Øvrige nyheder

Opdatering af hjemmesiden

Efter en periode hvor opdateringerne ikke har været så hyppige er bispebjergspejderne.dk nu blevet frsket lidt op, der er bl.a. kommet nyhedsbrev, en opdateret klanside og billeder fra sommerlejr og skitur. På klanens side ligger for første gang nogensinde en video. Og der vil komme flere :-)

Sommerlejr
Norgestur serie 1
Norgestur serie 2

 

Billeder fra foråret arrangementer

Så er der omsider billeder fra:

Ulvenes tur i dyrehaven
Haletudserne møder
Mosetræf 2009
Udbygningen af Bjørneborg (projektbilleder)

Echelon 2009

Fire af de sejeste spejdere hos Bispebjergspejderne, Simon, Camilla, Anna og Stine deltog i Echelon der er et løb for rovere hvor man får brug for alle sine spejderfærdigheder. Desværre var vi i undertal i forhold til de fleste andre hold og det blev derfor kun til en 6. plads (ud af 9). Men vi pønser allerede på at vende stærkt tilbage, bedre forberedte og med forstærkninger HAHA.
Så alle klanmedlemmer kan godt mentalt forberede sig på at skulle gå i hård træning frem til februar 2010, der skal være knald på :-)

Se billeder fra Echelon

 

Gruppemøde 2009

Årets gruppemøde blev afholdt i Emdrupkirke, hvor børn forældre og ledere spiste aftensmad sammen. Børnene gav sig derefter hen til Kung Fu Panda mens forældre og ledere kom igennem gruppemødets stramme program. Stort og småt blev diskuteret, vi ledere er glade for den gode og positive dialog der blev ført, og vi fik meget godt input til vores spejderarbejde.
Tak til alle deltagere for et godt møde, og i særdeleshed tak til grupperådet for hjælpen med at arrangere mødet.

Se billeder fra mødet


Billeder fra efterårets ture

I efteråret har bæverne i oktober deltaget i åbent hus i Streyff mens ulvene i november har været på tur i dyrehaven.
Begge arrangementer gik rigtig godt med mange forskelligartede aktiviteter. Til åbenthus i Streyff har Naturvejlederne fra Københavns Kommune åbent Streyff for alle interesserede der kan opleve Utterslev moses naturværksted. Ulvenes tur i Dyrehaven havde naturen i fokus, med bl.a. sporløb og naturaktivitete, desuden fik ulvene mulighed for at prøve krafter med lidt moderne tekik under en mini GPS skattejagt.
Se billeder fra Bævernes dag ved åbenthus i Streyff

Se ulvenes billeder fra turen i dyrehaven d. 8 nov

Billeder fra ulveweekend
I september var ulvene på en sjov og aktiv weekend på Arresøcenteret. Programmet bød på løb i skoven, mad over bål, sove i telt, bygge kæmpe slangebøsser og katapulter.

Se billederne her

Norgestur
Endnu engang byder de gamle bjørne velkommen til Norge. Alle medlemmer af gruppen kan deltage og kan tage familien med. Turen afholdes fra d. 26 december og hen over nytår.

Hent tilmeldingen her

Ulveweekend
Der er kommet tilmelding til årets første ulveweekend. Turen går til Arresøcenteret i Nordsjælland, der kan ses fra luften på billedet til højre.

Hent tilmelding for mere info

Oprykning
Så oprandt den store dag hvor mange spejdere skulle skifte fra en enhed til en anden. Mange var mødt frem i det dejlige vejr ved Streyf hvor det først var et par haletudser der rykkede fra familiespejderne op til bæverne. Derefter rykkede hele 12 bævere op til ulvene hvor de skulle igennem et hemmeligt optagelsesritual, derfor skulle der også bind for øjnene som man kan se på billedet.
Ulvene er nu blevet en rigtig stor enhed som forhåbentlig giver mulighed for mange spændende arangementer fremover.

Se billederne

Bæverne på sommerlejr
Bæverne var på sommerlejr på Bornholm hvor hele københavns distrikt var taget sammen på spejdersommerlejr. Lejren lå ved Rømergård spejdercenter som rygterne siger er landets bedste spejdercenter. Turen bød på mange oplevelser i højt solskin, på billedet kan man se bæverne og deres ledere foran Hammershus.
Se billederne

Bæverne på besøg i Emdrup Kirke
Lørdag d. 15 marts var bæverne på besøg i emdrup kirke for at lære mere om hvad en kirke er for et sted.
Se billederne her

 


Tak for en kanon weekend
Krimiweekenden er vel overstået og alle de store krimimysterier er nu opklaret. Det viste sig Luskede Lars og Griske Gun-britt ikke var så slemme endda, men det var tilgengæld den onde mr. X. Men det hele endte godt og skatten blev fundet til sidst. Se de mange gode billeder her:
Billedeserie 1
Billedeserie 2

Haletudserne nu med t-shirts
Haletudserne har fået lavet nogen fine grønne t-shirts de kan bruge indtil de en dag bliver store nok til at få deres egen uniform. De er meget glade for dem, og de er rigtig flotte.
Se selv her.

 

Bispebjergspejderne i de lokale aviser
I løbet af de seneste par måneder har Bispebjergspejderne været i lokalaviserne flere gange, det har bl.a. handlet om aktiviteterne på de ugentlige møder. Man kan se artiklerne i billedegalleriet. Se dem her.

Ulvene laver jet både - Jan. 2008
Spejderåret hos ulvene blev indledt med at bygge en sjov lille dims, nemlig en jetbåd. Jetbåden skulle laves af en sodavandsflaske, et søm og en ballon. Sodavandsflasken er bådens skrog, sømmet er bådens køl men ballonen er jetmotoren. Alle ulve fik lavet båd, desværre sejlede de ikke så godt som vi havde forhåbning om så der lægges op til forbedringer senere på sæsonen. Se billederne.

Nyhedsbrev - Jan. 2008
Der er nu et nyt nyhedsbrev på i omløb, vinterudgaven 2007. Læs bl.a. og haletudsernes, bævernes og ulvenes efterår samt det hjemmeside design og de kommende arrangementer som gruppeweekend og sommerlejr.
Se det her

 

Bispebjergspejderne.dk får nyt udseende - Jan. 2008
Efter at have haft det samme udseende i en årrække er vores hjemmeside nu blevet forandret en del, bl.a. for at gøre det nemmere at opdatere den. Vi håber at siden og den nye opbygning er både brugervenlig og informativ og vil blive velmodtaget af brugerne.
For nye brugere af siden her er den gamle side illustreret i billedet til højre.
Pindsvinehuler - Okt. 2007
Vinteren er på vej, og pindsvinene leder efter et sted, hvor de kan tilbringe vinteren. Dette var udgangspunktet da bispebjergspejdernes bæverenhed mødtes ved naturværkstedet Streyf lørdag d. 27/10 for at bygge huler til de pindsvin, man kan finde i Utterslev mose eller hjemme, hvor man bor. Bæverne kom i avisen med deres historie, se her