Voksen hos Bispebjergspejderne (Roverne)

Bispebjergspejderne har et forum for medlemmer fra 17 år og opefter, Roverne. Det er stedet for dig der er leder, voksenspejder uden lederforpligtigelser, forælder der gerne vil engagere sig i spejderlivet eller noget helt fjerde.

Hos Bispebjergspejderne er de fleste voksne aktive som ledere og de fordeler sig i alder fra starten af 20'erne til 40'erne. Roveraktiviteterne består af en blanding af sociale aktiviteter hvor man kan slappe af og hygge til de mere "spejderagtige" aktiviteter som rejser og vandreture. Der har fx. været større klanarrangementer som rejser til Sverige, Skotland og USA. Billedet her på siden viser udsigten over bjergene ved "Devils Stair Case" på "The West Highland Way" i Skotland. Videoen viser et nogle glimt fra en skitur i Norge.

Der er altid mulighed for selv at starte aktiviteter op hvis man har lyst til det. Har du fx. lyst til at stable en biografaften på benene, lave et adventureracehold, tage på weekend i Sverige er det bare at byde ind og se hvem der er med dig :-)

Hvis du gerne vil være en del af aktiviteterne hos Bispebjergspejderne så skriv en e-mail til info[a]bispebjergspejderne.dk