Spejder - leg for livet - kom med til fest

Velkommen hos Bispebjergspejderne. Vi afholder pt. sommerfester for børnehaver og folkeskoleklasser hvor børnene får en dejlig dag sammen med masser sjove aktiviteter og frisk luft. Vi afholder festerne ved naturværkstedet Streyf der ligger ved den naturskønne Utterslev mose hvor vi også til daglig afholder mange aktiviteter. Har din klasse eller børnehave også lyst til at komme med til sommerfest så download mere info under "download materiale " i bunden af denne side. Billederne er fra sidste års sommerfester. Se desuden et lille galleri her.

Højegladsaxe Skole 2 B 12 Juni 2007
Familien Max har hygget sig med rigtig gode opgaver og rat selskab. Og så har det jo også været lærerigt. Rigtig fint måde at vise spejder arbejdet på. Man får jo helt lyst . . . .

Har du deltaget i en sommerfest?

Her på siden kan du se billeder fra den fest du har deltaget i, samt få adgang til mere information om Bispebjerg gruppe. Gå til billedearkivet for at finde billeder fra spejderfester og andre spejder-arrangementer. Anden information om de tilbud vi har for børn i vores nærområde er tilgængelig via links til venstre.

Kontakt os

Hvis du vil holde sommerfest kan du kontakte os pr. mail på yk[a]bispebjergspejderne.dk eller pr. telefon på 70210992. Husk at være i god tid, da der er 2-3 måneders bestillingstid.

Du kan også downloade en plakat eller flyer her

Kantorparkens Børnehave  24.  maj 2007
Dejligt at der stiller 3 voksne op til at styre flokken. Herligt og  sjovt – børnene var virkelig med – stor succes tak for indsatsen.